Hopp til innholdet

Alexander Skurve

Hils på GJESDALMILÅ AMBASSADØR Alexander Skurve🤩🤩

1) Hvilken distanse skal du løpe på Gjesdalmilå 24.september?

Det må bli 10km som i 2022! Målet er å løpe enda raskere i år.

2) Hvorfor vil du anbefale andre å delta på Gjesdalmilå?

Slutten av september er et perfekt tidspunkt for løp! Løypen er super med fine omgivelser og god stemning i løypen! En variert løype med både grus og asfalt som jeg liker godt. Ingen tvil om at dette arrangementet har noe for alle med både en spennende 5 km, 10 km og ikke minst barneløp. Utrolig kjekt når hele familien kan være aktive sammen.

3)Hva motiverer deg til å komme deg ut å trene?

Det som motivere meg er å bli så god som mulig, forbedre tidene mine på både 5 km, 10 km og halvmaraton. I tillegg så e det ikke så vanskelig og bli motivert – løping er jo helt fantastisk!

4) Litt om deg selv:

Mitt navn er Alexander Skurve, fra Sandnes. Har jobbet på Ålgård i ca.12 år. Nå jobber jeg på Forus, men bor på Tasta. Holdt på med løping en god stund, og kommer nok aldri til å stoppe med det! Eneste som kan stoppe meg fra å løpe er en skade.. Mitt store mål er NM på hjemmebane i 2024.

PS: Alexander løp inn til seier (med tiden 33.51) på 10 km på Gjesdalmilå i 2023. Nå er han nybakt pappa til lille Luca. Så blir det spennende og se om han inntar 1.plass i 2023 også 😉 Noen som våger å utfordre han??

Følg gjerne Alexander for mye deilig løpeinspo på Strava!